Вітаємо стоматологів із професійним святом

Автор: Animal Сlinic
Дата публикації:
Поділитися в соцмережах: Twitter Facebook
image

Друзі, сьогодні відзначається Міжнародний день стоматолога, тож ми щиро вітаємо тих з вас, хто причетний до цього свята. Мережа ветцентрів Animal Clinic також має привід для святкування, адже в нашій команді працюють кваліфіковані ветеринари-стоматологи.

Вони застосовують сучасні методи діагностики, лікування й чищення зубів, а також корекції прикусу, адже від здоров’я ротової порожнини залежить якість життя вихованця. Наші фахівці індивідуально розглядають кожен випадок, ретельно добираючи способи стоматологічної допомоги.

5 Поширених запитань про ветеринарну стоматологію

До свята ми підготували для вас відповіді на найбільш часто задавані запитання, дотичні до сфери стоматології тварин:

  1. Які спеціалізації існують в сучасній ветеринарній стоматології? Стоматологи поділяються на терапевтів, ортодонтів, ортопедів, хірургів, зубних техніків.
  2. Що робити, якщо улюбленець боїться бути в стоматологічному кабінеті? Наші стоматологи дбайливо та гуманно ставляться до пацієнтів, знають, як їх заспокоїти, якщо мова йде про огляд ротової порожнини. Для проведення лікувальних процедур вони використовують сертифіковані анестетики задля безпеки тварин.
  3. Чи треба чистити тварині зуби? Так, інакше часточки їжі накопичуватимуться на зубах та перетворюватимуться на зубний камінь, який можна буде видалити лише в стоматологічному кабінеті. Краще проводити чищення 1–2 рази на тиждень.
  4. Як часто приводити тварину до стоматолога? Профілактичний огляд слід проводити хоча б раз на рік. Стоматолог оцінює стан ротової порожнини пацієнта та може виявити проблему до того моменту, як вона набуде серйозного характеру.
  5. Яких тварин слід водити до ветеринара-стоматолога? До лікаря слід приходити не лише якщо маєте собаку чи кота. Гризуни також потребують стоматологічної допомоги, зокрема через те, що у всеїдних постійно ростуть різці, а в травоїдних — і різці, і задні зуби, які потребують корекції довжини.

Як ви розумієте, стоматологія тварин така ж важлива, як і людська. Стоматологи Animal Clinic сумлінно працюють, щоб відвідування ветцентру було приємним досвідом не лише для тварини, а й для її опікуна.

Записатися на прийом Live-консультація
Viber чат
doggy

Любі клієнти!

Ми продовжуємо надавати послуги за цінами, сформованими до вторгнення РФ в Україну, попри підвищення курсу $ та здорожчання витратних матеріалів і медикаментів для нас у 2,5 рази. Все заради перемоги!