Переваги хірургії за американськими технологіями

Автор: Animal Сlinic
Дата публикації:
Поділитися в соцмережах: Twitter Facebook
image

Ви, напевно, знаєте, що наша мережа ветеринарних центрів дотримується американських стандартів у лікуванні пацієнтів. Це стосується всіх сфер ветеринарії, у тому числі й хірургічних втручань.

Гуманні операції вихованцям

Технології США передбачають гуманне проведення операцій. Тобто, як і в людській медицині, оперативне втручання — це ціла низка відповідальних заходів:

  1. Підготовка пацієнта.

    Здійснюються аналізи крові, сечі, калу, а також діагностика життєво важливих органів: серця, легень, печінки, нирок. За результатами ветеринар визначає показання та протипоказання до операції.

  2. Підготовка інструментів та матеріалів.

    Всі інструменти протягом 60 хвилин за температури 180 градусів повністю стерилізуються. Усувається 100% патогенної мікрофлори. Ми використовуємо одноразові витратні матеріали: голки, шовне приладдя, леза скальпелів, одяг лікарів, котрі оперують.

  3. Забезпечення належного рівня безпеки.

    Фізіологічні дані пацієнта контролюються кардіомонітором та персоналом. Тварина вкладається на хірургічний стіл із автоматизованим підігрівом. Температура тіла пацієнта контролюється: перегрівання виключено.

  4. Введення та вихід з наркозу.

    Індивідуально підбирається якісне знеболювання. Ми застосовуємо нові препарати органічних сполук ГАМК, що інгібують функції нейромедіаторів. Завдяки їм вже через 30 секунд після введення проявляється седативна / знеболювальна дія. При цьому відбувається безперервний моніторинг дихання, температури тіла, артеріального тиску, серцевих скорочень. Коли операцію завершено, вихід із наркозу триває близько 15 хвилин. Після нескладної операції вихованець сам прийде до вас на своїх чотирьох.

Травми, новоутворення та інші патології часто потребують хірургічного лікування. Американський підхід, якого дотримуються наші ветеринари, робить таку терапію успішною та безпечною для вихованця. Припускаєте, що улюбленцеві потрібна операція? Зверніться до Animal Clinic, щоб проконсультуватися з досвідченим хірургом.



Записатися на прийом Live-консультація
Viber чат
doggy

Любі клієнти!

Ми продовжуємо надавати послуги за цінами, сформованими до вторгнення РФ в Україну, попри підвищення курсу $ та здорожчання витратних матеріалів і медикаментів для нас у 2,5 рази. Все заради перемоги!