Привітання з Днем Незалежності України

Автор: Animal Сlinic
Дата публикації:
Поділитися в соцмережах: Twitter Facebook
image

Команда Animal Clinic щиро вітає усіх вас з Днем Незалежності України. Цього року українці зрозуміли, що саме родичі, друзі та домашні улюбленці — це й є головна цінність, яку хочеться берегти. Тож зичимо здоров’я вам та вашим найріднішим людям. А ще — скорішого миру!

Наш народ настільки волелюбний та незламний, що гідний мати суверенні землі. Вже не кажучи про те, що цю тезу закріплено законодавчо. Ми сильні та об’єднані вірою в найліпше майбутнє. Навіть те, що зараз частину країни окуповано, не змушує нас опустити руки, а навпаки — надихає боротися. Кожен це робить своїми силами.

Друзі, ми впевнені: зовсім скоро Україна відвоює території, які мала у день проголошення незалежності. Згодом на них знову майорітиме наш милий оку синьо-жовтий стяг.

А до тих пір треба сподіватися на краще, зберігати спокій, триматися за позитивні думки, цінувати культурну спадщину. Підтримуймо одне одного. Все буде Україна!

Записатися на прийом Live-консультація
Viber чат
doggy

Любі клієнти!

Ми продовжуємо надавати послуги за цінами, сформованими до вторгнення РФ в Україну, попри підвищення курсу $ та здорожчання витратних матеріалів і медикаментів для нас у 2,5 рази. Все заради перемоги!