Плазмотерапія — унікальна для української ветеринарії методика

Автор: Animal Сlinic
Дата публикації:
Поділитися в соцмережах: Twitter Facebook
image

Плазмотерапія або PRP-терапія (від «platelet rich plasma» — «збагачена тромбоцитами плазма») — консервативний метод лікування, під час якого пацієнту вводять плазму його крові. Препарат сприяє відновленню клітин, тому швидко загоюються рани й усувається запальний процес.

Ми спостерігали за тим, наскільки успішно методика застосовувалася при лікуванні людей в Ізраїлі, Італії, Франції та інших країнах Європи. Нами було прийняте рішення застосовувати плазмотерапію в Києві, щоб допомагати хатнім тваринам відновлюватися після травм та боротися з патологіями. Сьогодні в Україні ця послуга є унікальною: її не надають в жодному ветцентрі, окрім Animal Clinic.

Показання до проведення PRP-терапії

Ми рекомендуємо віддати перевагу плазмотерапії при лікуванні захворювань суглобів, зв’язок, кісток та сухожиль. Показаннями до проведення є:

  • Симптоми хронічного перевантаження м’язів, сухожиль, зв’язок.
  • Перелами кісток через повторювані надмірні навантаження.
  • Пошкодження суглобів
  • Повні або часткові розриви зв’язок, м’язів, сухожиль.
  • Дисплазія ліктьового суглоба.

Також процедура є актуальною під час реабілітаційного періоду. Завдяки PRP-терапії в пацієнта зникає больовий синдром та м'язовий спазм, а загальний термін відновлення після лікування скорочується.

4 аргументи на користь плазмотерапії

PRP-терапія як альтернатива оперативному лікуванню має значну кількість переваг:

  1. Триває усього пів години.
  2. Відсутня потреба приймати ліки, тож виключено негативний вплив на печінку, нирки та інші органи.
  3. Не треба залишати улюбленця в стаціонарі. Коли процедуру буде завершено, він зможе повернутися додому, до свого звичного життя.
  4. Немає ризику ані виникнення алергічної реакції, ані інфікування, адже використовується власний біологічний матеріал пацієнта.

Наша ветклініка в Києві застосовує новітні технології — Arthrex Angel System. Обладнання є надпотужним: дає концентрацію клітин у 18 разів більшу, ніж звичайні системи. Унікальна «Технологія трьох сенсорів» точно розподіляє по стерильних контейнерах компоненти крові: збагачену плазму, бідну плазму та еритроцити, що дозволяє нашим досвідченим ветеринарам досягати високої ефективності плазмотерапії.

Записатися на прийом Live-консультація
Viber чат
doggy

Любі клієнти!

Ми продовжуємо надавати послуги за цінами, сформованими до вторгнення РФ в Україну, попри підвищення курсу $ та здорожчання витратних матеріалів і медикаментів для нас у 2,5 рази. Все заради перемоги!