Переваги ендоскопічної діагностики та хірургії

Автор: Animal Сlinic
Дата публикації:
Поділитися в соцмережах: Twitter Facebook
image

Animal Clinic — одна з небагатьох ветеринарних клінік у Києві, де є спеціальна ендоскопічна стійка. Користуючись цим обладнанням, наші ветеринари проводять діагностику, уточнюючи результати інших досліджень, а також виконують малоінвазивні оперативні втручання.

Ендоскоп дає можливість розглянути структури та тканини організму тварини так докладно, як не дають цього зробити звичайні методи досліджень. Саме тому ендоскопічний огляд, а також хірургія визнані найбільш ефективними способами діагностики та лікування різних патологічних процесів в організмі.

Ендоскопічна діагностика

Ендодіагностика має істотні переваги перед іншими способами дослідження організму тварини, адже вона дозволяє:

  • Роздивитися патологічні тканини, яких не буде видно при застосуванні стандартних методів.
  • Побачити в органі травного тракту чужорідне тіло, яке проковтнув вихованець. Наприклад, шматочок тканини або м'якої іграшки, нитка або голка можуть бути нерентгеноконтрастними, але їх добре видно завдяки камері ендоскопа.
  • Взяти тканину з підозрілої ділянки на додаткове дослідження.
  • Вибрати правильну тактику лікування. Деякі неприємності зі здоров'ям тварини можна вилікувати медикаментами, інші — оперативним втручанням, треті піддаються усуненню малоінвазивним методом — ендоскопічною хірургією.

Ендоскопічна діагностика надає ветеринарові максимально точні дані про досліджувану ділянку.

Операції з використанням ендоскопа

Ендоскопічні хірургічні процедури — цілий спектр малоінвазивних операцій. Якщо є можливість прооперувати пацієнта не відкритим способом, а з мінімальним втручанням в організм, наші ветеринари в Києві вибирають саме ендоскопічну хірургію, оскільки вона легше переноситься твариною:

  • Передбачає невеликий термін реабілітації.
  • Після операції не буде нагноєння чи шрамів.
  • Тварина зможе самостійно пересуватися незабаром після процедури.

Завдяки наявності у ветцентрі ендоскопічної стійки професіонали Animal Clinic швидко розпізнають і видаляють з організму тварини сторонні тіла, сечові камені, поліпи й таке інше.

Записатися на прийом Live-консультація
Viber чат
doggy

Любі клієнти!

Ми продовжуємо надавати послуги за цінами, сформованими до вторгнення РФ в Україну, попри підвищення курсу $ та здорожчання витратних матеріалів і медикаментів для нас у 2,5 рази. Все заради перемоги!