Нічний візит до ветклініки з твариною у стабільному стані

Автор: Animal Сlinic
Дата публикації:
Поділитися в соцмережах: Twitter Facebook
image

Власники домашніх тварин звертаються до ветеринарів у нічний час у двох випадках. 1 — якщо з улюбленцем щось трапилося, або різко стало погано. 2 — коли графік не дозволяє приділити здоров'ю вихованця час вдень.

Перша ситуація може бути реальною, наприклад, тварина отримала травму, і надуманою: коли господар надмірно стурбований незначною зміною поведінки свого чотирилапого друга. При цьому стан тварини стабільний, а його життю нічого не загрожує. Чи потрібно їхати у ветклініку та в чому особливості нічного прийому – пропонуємо розібратися.

Робота ветклініки у нічну зміну

Якщо ветеринарний центр працює вночі, це зовсім не означає, що в цей час вашого улюбленця готові прийняти всі фахівці, необхідні для надання допомоги. Стандартні реалії — один ветеринарний лікар і один помічник на всіх пацієнтів, котрі:

  • перебувають у стаціонарі;
  • прийшли на прийом;
  • надійшли у важкому стані і потребують операції.

Це означає, що у пріоритеті для фахівців — пацієнти з переломами, судомами та іншими проблемами, які потребують негайного вирішення. Тобто, прийшовши до ветклініки, ви повинні бути готові до необхідності чекати своєї черги на прийом.

Що робити, якщо плануєте поїхати до ветклініки вночі?

Їхати до ветеринара на нічний прийом із твариною у стабільному стані — ваше право. Але, не повідомивши адміністратора клініки про намір приїхати, ви можете отримати відмову, тому що в цей час ветеринари можуть рятувати іншого пацієнта.

Але ж ви витратили час і гроші, щоб дістатися клініки. І ми розуміємо ваше хвилювання щодо самопочуття вихованця. Але, щоб уникнути неприємної ситуації та розчарування у ветеринарному сервісі, ще вдома зробіть просту річ: подзвоніть у ветклініку перед приїздом.

Animal Clinic у Софіївській Борщагівці, на вул. Боголюбова, 44 працює цілодобово. Щоб дізнатися, чи можуть вас прийняти у нічний час, зателефонуйте за номером: (044) 333-95-63. Так, не доведеться сидіти в багатогодинній черзі або засмучуватися відмовою в екстреному огляді. Не розумієте, чи стабільним є стан тварини? Зателефонуйте до ветклініки, опишіть симптоми — вам підкажуть: треба їхати терміново, чи можна дочекатися ранку.

Записатися на прийом Live-консультація
Viber чат
doggy

Любі клієнти!

Ми продовжуємо надавати послуги за цінами, сформованими до вторгнення РФ в Україну, попри підвищення курсу $ та здорожчання витратних матеріалів і медикаментів для нас у 2,5 рази. Все заради перемоги!