День працівників ветеринарної медицини

Автор: Animal Сlinic
Дата публикації:
Поділитися в соцмережах: Twitter Facebook
image

Друзі, сьогодні, 14 серпня, відзначається День працівників ветеринарної медицини. Кожна друга неділя останнього літнього місяця завжди була для нашої команди радісним днем. Цього року все інакше. Свято затьмарене війною в рідній та любій Україні. Та ми дякуємо воїнам ЗСУ за можливість продовжувати нашу професійну діяльність.

Намагаємося бути на позитиві — це дозволяє належним чином надавати ветеринарну допомогу вашим хвостикам та мінімізувати їхній стрес від перебування у ветцентрі.

Усіх наших ветеринарів переповнює гордість, що обрали саме таку спеціалізацію. Кожен з них дав клятву, яка звучить так: «сумлінно виконувати обов’язки свого звання, сприяти збереженню домашніх тварин та, по можливості, виліковувати їх від хвороб». Фахівці, які є частиною команди Animal Clinic шанують ці слова та дотримуються думки, що лікувати тварин — це не лише обов’язок, а й улюблений рід діяльності.

В теперішніх обставинах ми ще більше цінимо свою роботу та вашу довіру. Наші філіали відчинені для кожного, кому актуальна ветеринарна допомога.

Дякуємо, що ви з нами.

Записатися на прийом Live-консультація
Viber чат
doggy

Любі клієнти!

Ми продовжуємо надавати послуги за цінами, сформованими до вторгнення РФ в Україну, попри підвищення курсу $ та здорожчання витратних матеріалів і медикаментів для нас у 2,5 рази. Все заради перемоги!