Animal Clinic в ефірі радіо «Європа Плюс»

Автор: Animal Сlinic
Дата публикації:
Поділитися в соцмережах: Twitter Facebook
image

Друзі, директор мережі ветеринарних центрів Animal Clinic, Олена Ігорівна Таран, стала гостею ефіру на радіо «Європа Плюс». Вона поділилася з ведучими та слухачами важливими питаннями та подіями з життя нашої команди:

  • Ідея.

Тепер ви більше знаєте про те, як ми прийшли до реалізації проєкту: це була не просто мрія, а й величезна праця.

  • Новини.

У червні ми відкрили нашу другу ветклініку — в Київській області. Вона займає триповерховий будинок. Є хірургічний рентген (відеорентген), ультразвуковий апарат, великий медичний стаціонар, послуги грумера (стрижка і догляд за тваринами), і, найголовніше, — хірургічний блок на 2 операційних! В області не існує клініки подібного рівня!

  • Переваги.

У наших ветцентрах є все необхідне обладнання для комплексного обстеження та лікування. Ендоскопічна стійка дозволяє якісно проводити ендоскопічні дослідження, а також лапароскопічні операції через прокол, без розрізу.

  • Плани.

Зараз ми одночасно працюємо над відкриттям 3-х клінік у Києві. А якщо глобальніше, хочемо створити єдиний стандарт якості ветеринарної медицини в Україні.

  • Вартість послуг.

У нас доступні ціни, нижчі за ті, що в топових клініках. До нас зі своїми вихованцями приїжджають власники з США та Канади, де ветеринарна допомога коштує значно дорожче.

  • Цікаві випадки.

Особливо нам запам'ятався єнот, який вчепився в шию І. В. Степченкова і мало не проколов артерії. За словами власників, цей бешкетник вдома практично проколупав дірку до сусідів.

  • Команда.

За нашим проєктом стоїть велика команда, якою ми дуже пишаємося, і цінуємо кожного. Ми регулярно займаємося командоутворенням і відчуваємо, що працюємо в колі однодумців, з довірою і підтримкою всередині колективу.

Серед слухачів ми розіграли повне комплексне обстеження для вихованця. Дякуємо радіо «Європа Плюс» за запрошення і приємну бесіду.

Записатися на прийом Live-консультація
Viber чат
doggy

Любі клієнти!

Ми продовжуємо надавати послуги за цінами, сформованими до вторгнення РФ в Україну, попри підвищення курсу $ та здорожчання витратних матеріалів і медикаментів для нас у 2,5 рази. Все заради перемоги!