Як обрати ветеринарну клініку?

Автор: Animal Сlinic
Дата публикації:
Поділитися в соцмережах: Twitter Facebook
image
Міцне здоров'я — надійний фундамент щасливого життя всіх тварин. Але серед його складових — не лише гарна генетика та забезпечений господарем якісний догляд, а й регулярний контроль здоров'я. Захворюванню легше запобігти, ніж його вилікувати, тому вихованця необхідно довірити дбайливому та досвідченому ветеринару — співробітнику перевіреної сучасної ветеринарної клініки.

Виберіть ветклініку заздалегідь!

Найприкріше упущення власника домашньої тварини — шукати ветцентр в поспіху та паніці, коли вихованець захворів або травмувався. Лікування у першого-ліпшого спеціаліста через термінову необхідність розв’язання проблеми нерідко розчаровує. Незнання, куди бігти й до кого звернутися може коштувати вихованцеві життя.

Саме тому знайти свою ветеринарну клініку в Києві важливо заздалегідь. Це можна зробити, тільки но у вашому будинку з'явиться улюбленець, або на етапі планування придбання тварини. Завчасний пошук ветеринарного центру супроводжується наступними перевагами:

  • Спокій. Якщо з твариною щось трапиться, ви будете впевнені, що їй нададуть кваліфіковану медичну допомогу: планово або екстрено.
  • Інформаційна підтримка. Завжди може знадобитися додаткова інформація про утримання або лікуванні вихованця, догляд за ним. Відповіді на всі ці запитання можна отримати на особистій зустрічі у ветцентрі або онлайн від фахівця, з яким ви налагодили відносини на довірі.
  • Психологічний комфорт для тварини. Більшість домашніх улюбленців нервують, приходячи в клініку. Ми рекомендуємо почати візити до ветеринара, поки вихованець маленький. Не тільки з медичних міркувань, але й тому що так він звикне до обстановки та людини, яка буде з ним контактувати. Всі наступні відвідування ветеринарної клініки будуть більш звичними та спокійними.

Визначившись з фахівцем заздалегідь, зможете прийти з вихованцем на перший огляд — для знайомства, щоб надалі без побоювання відвідувати прийоми. А, як у випадку з Animal Clinic, ще й користуватися послугами стаціонару, якщо є така потреба.

3 способи вибрати ветклініку

Ви прийняли правильне рішення — не відкладати пошук ветеринарної клініки на потім. Але як же відшукати САМЕ ТУ медустанову, з кваліфікованим персоналом і новітнім обладнанням? Є кілька способів:

  1. За рекомендаціями.

    Вам жодного разу не доводилося звертатися до ветеринара? Але напевно у ваших знайомих є на прикметі гідний варіант. Розпитайте друзів і родичів — вони обов'язково порекомендують клініку, якій, на їхню думку, можна довіряти.
    Купили кішку, собаку або птицю в розпліднику? Взяли в притулку? Поцікавтеся у колишнього власника, в якому ветеринарному центрі він перевіряє стан здоров'я своїх чотириногих або пернатих підопічних. Заводчик, який поважає себе, завжди користується послугами компетентних лікарів, адже він зацікавлений в доброму здоров'ї тварини, а також у швидкій діагностиці та лікуванні в разі розвитку недуги.

  2. За відгуками в інтернеті.

    Звертайте увагу на відгуки. Але вам потрібно увімкнути критичне мислення. Враховуйте той факт, що люди та ситуації бувають різними. Це означає, що навіть у найліпшої ветеринарної клініки може не бути 100% позитивних реакцій від користувачів. Але все ж переважання негативних оцінок або їх повна відсутність повинні насторожити.

  3. Самостійним дослідженням ринку ветеринарних послуг.

    Розглядаючи сайти ветклінік вашого населеного пункту, зверніть увагу на напрямки, в яких працюють фахівці. Детальніше про критерії, за якими слід проводити відбір, ми розповімо нижче в цій статті. Хочемо зазначити, що також важливою є наявність блогу з набором корисної інформації для господарів різних тваринок.
    Безумовно, ви можете сходити або поїхати в різні ветеринарні клініки, щоб особисто поспілкуватися з персоналом. Але пошук в режимі онлайн буде набагато простішим та швидшим, а про все, що залишилося незрозумілим або зацікавило, запитайте в адміністратора обраної клініки в телефонному режимі.

Краща ветклініка: критерії вибору

Як виділити хорошу ветклініку серед безлічі? Візьміть на замітку ці критерії:

  • Легальність.

Установа повинна мати документ про реєстрацію, який свідчить про відповідність державним стандартам і законність надання ветеринарних послуг. Будьте уважні, тому що клініки, які працюють нелегально або напівлегально, не зможуть запропонувати вашому вихованцеві багато процедур, а якість і безпеку їх проведення одразу можна ставити під сумнів. Для зберігання та продажу лікарських препаратів повинна бути ліцензія.

  • Устаткування.

Базовий комплект діагностичного обладнання — УЗД-апарат і рентген. Але важливо розуміти: чим більше обладнання має ветцентр, тим більша кількість способів дослідження організму йому доступна. Це значить, що господареві тварини не доведеться бігати з клініки в клініку, щоб зрозуміти, на що хворий улюбленець. Величезна перевага — у місця з новітнім обладнанням, адже воно підвищує ефективність і швидкість обстеження.

  • Приміщення.

Клініка — це не завжди окрема будівля. Вона може розташовуватися, наприклад, на першому поверсі житлового комплексу. Але всередині має бути чисто і просторо. Власники з тваринами повинні чекати на свою чергу, дотримуючись безпечної для всіх дистанції.
Якщо ви знайомитесь онлайн з майбутнім місцем, куди будете привозити улюбленця, зверніть увагу на фотографії. Приїхали в клініку на екскурсію? Якщо відчуваєте дискомфорт від перебування в стінах установи, краще підшукати інший варіант.

  • Штат лікарів.

Ідеальний вибір — місце, де працюють як лікарі загальної практики, так і вузькі фахівці (хірург, кардіолог, окуліст, стоматолог, ветеринар, який спеціалізується на окремих видах). Наявність різних професіоналів дозволяє економити дорогоцінний час, використовуючи його для якісного лікування. Це зручно і з метою простої профілактики: якщо, собаці потрібно оглянути ротову порожнину, то краще, щоб це зробив ветеринарний стоматолог.

  • Зовнішній вигляд персоналу.

Ветеринарний лікар зобов'язаний вести прийом в халаті й рукавичках. Всі інші співробітники повинні бути охайними.

  • Сервіс.

Зателефонуйте до ветклініки, щоб зрозуміти, як добре адміністратор володіє інформацією: чи може назвати вам вартість процедури, яка зацікавила. Як швидко співробітник клініки відповів вам? Наскільки був ввічливий? Ці моменти допоможуть скласти перше враження.

  • Наявність стаціонару.

Приміщення, де тварини утримуються окремо один від одного, — невіддільний атрибут ветцентра, що здійснює хірургічні втручання. Ви зможете тимчасово залишити тут вихованця, перебуваючи в повній упевненості, що його забезпечать їжею, прогулянками і всілякою турботою.

  • Цілодобова екстрена допомога.

Проблеми зі здоров'ям іноді трапляються раптово. На такий випадок краще користуватися послугами ветклініки, лікарі якої надають медичну допомогу протягом усього дня та навіть вночі.

  • Додаткові послуги.

Хочете подорожувати з вихованцем? Йому знадобиться ветеринарний паспорт. Якщо ветклініка надає цю послугу, а також проводить чипування й виконує комплексний грумінг — це великий плюс, адже в одному місці буде реалізовано усі ваші плани.

  • Розташування.

Дуже зручно, якщо ветеринарний центр знаходиться якомога ближче до дому. Тварина менше нервує, а при потребі терміново звернутися до ветеринара можна швидко привезти пацієнта. Якщо проживаєте за межами міста, найімовірніше, вибір прилеглих клінік невеликий, але варто вибрати найкращу, навіть якщо на прийом потрібно буде їхати в сусіднє село.

Виїзд ветеринара додому — додаткова перевага ветцентра

Якщо улюбленець знаходиться в тяжкому стані, його терміново потрібно везти в ветцентр. Можливості навіть найкращого ветеринара в домашніх умовах — обмежені. Але якщо є ймовірність, що самостійне транспортування зробить тварині тільки гірше, краще викликати лікаря додому. Послуга також актуальна, якщо вихованця необхідно просто оглянути або зробити щеплення. Особливо вона зручна для власників розплідників.

Але ви повинні пам'ятати про те, що в великих містах під виглядом ветеринарних бригад промишляють шахраї. Саме тому в будинок слід пускати тільки співробітників ветеринарної клініки, в якій вже спостерігається ваш улюбленець.

Як визначити рівень ветклініки за персоналом?

Імідж ветцентра формують його співробітники. Дізнаючись інформацію в інтернеті або спілкуючись з персоналом, ви зможете визначити, чи варто довіряти свого чотириногого друга цій команді. Відштовхуйтеся від таких істотних критеріїв:

  • Освіта. Лікар зобов'язаний мати закінчену ветеринарну освіту та дозвіл на ведення ветеринарної практики.
  • Професійний розвиток. Ветеринарія постійно розвивається, а хороший медик повинен бути в курсі всіх тенденцій сфери та безперервно навчатися. Про досягнення лікарів вам скажуть дипломи та сертифікати про підвищення кваліфікації.
  • Комунікабельність. Грамотний ветеринар завжди працює в діалозі з власником свого пацієнта. Він вислухає, поставить запитання, пояснить значення медичних термінів і необхідність призначених процедур.
  • Любов до тварин. Хороший лікар дбайливо поводиться з пацієнтами, намагаючись мінімізувати їхній стрес. Всі обстеження та медичні маніпуляції проводить без різких і грубих рухів, доглядає за дорученою йому твариною, як за власним вихованцем.
  • Збір анамнезу та індивідуальне лікування. Кваліфікований лікар не ставить діагноз на око, а опитує власника про стан здоров'я його улюбленця, проводить ретельну діагностику — лише тоді, якщо є така необхідність, розробляє індивідуальний план терапії.

Правильно обрана ветклініка допоможе запобігти або вилікувати недугу тварини.

Animal Clinic — ваш надійний помічник у догляді за вихованцем

Активний розвиток ветеринарії дозволяє лікувати тварин на такому ж високому рівні, як і людей. Яскравий приклад такого підходу — наша мережа ветеринарних центрів Animal Clinic, яка має безліч переваг перед іншими медичними установами даного профілю:

  1. Американські технології. Наші ветеринари навчалися на базі американських університетських клінік при підтримці консульства США, і успішно застосовують отримані навички на практиці. Комплексний підхід до діагностики та лікування забезпечує ефективне позбавлення від хвороби.
  2. Швидкість. Розв’язання деяких проблем зі здоров'ям не терпить зволікань, саме тому наша команда завжди налаштована на прискорений темп роботи, це стосується швидкості всього: відповіді на ваш дзвінок, прийому пацієнтів, які потребують термінового медичного втручання, обстежень та отримання їхніх результатів.
  3. Команда досвідчених лікарів, включаючи вузькопрофільних фахівців таких, як стоматолог, офтальмолог, хірург, онколог, ортопед; ратолог, орнітолог.
  4. Великий перелік діагностичних заходів: ультразвукові, інструментальні, ендоскопічні, лабораторні дослідження.
  5. Високий рівень хірургії. Проведення рядових і складних оперативних втручань в умовах повної стерильності, забезпеченої новітніми системами ORBB. Наші анестезіологи застосовують новітні препарати органічних сполук ГАМК, дія яких настає протягом 30 секунд. Проводимо класичні та малоінвазивні операції на різних органах. Контролюємо всі життєві показники пацієнта в ході операції і спостерігаємо за його виходом з наркозу.
  6. Зручне розміщення клінік, завдяки якому скористатися необхідними послугами можуть жителі як столиці, так і Київської області (смт Борова та прилеглі населені пункти).
  7. Різнобічний сервіс. Ми завжди раді вам допомогти консультацією на особистому прийомі в клініці або бесідою в режимі онлайн. В Animal Clinic вашого вихованця забезпечать не лише повним спектром медичних процедур. Ми з радістю допоможемо вам підготувати ветеринарний паспорт, щоб ви могли перевезти тварину через кордон. Наш талановитий грумер подбає про гігієну і бездоганний зовнішній вигляд вашого собаки. Ми швидко й безболісно здійснюємо чипування.
  8. Приємна атмосфера. Наші клініки — світлі, чисті, з сучасним ремонтом і привітним персоналом. Тут комфортно перебувати завдяки дружній комунікації. Кожен лікар дбайливо поводиться з твариною і всіляко прагне знизити рівень її хвилювання.

Співробітники Animal Clinic регулярно проходять курси підвищення кваліфікації, щоб покращувати професійний рівень. Наше прагнення бути краще для вас і ваших улюбленців високо оцінюється експертами ветеринарії, про що свідчать заслужені нашою командою численні сертифікати та нагороди.

Записатися на прийом Live-консультація
Viber чат
doggy

Любі клієнти!

Ми продовжуємо надавати послуги за цінами, сформованими до вторгнення РФ в Україну, попри підвищення курсу $ та здорожчання витратних матеріалів і медикаментів для нас у 2,5 рази. Все заради перемоги!